Telte

Telte og tilbehør fra Relaxdays

En udflugt i det fri giver afveksling og spænding i hverdagen. Ligegyldigt om det er i en nærliggende skov, ved vandet eller måske endda i et andet land, så kan en campingtur være en ferie for sjælen. Især i telt kommer man helt tæt på naturen, så man kan koble helt af. Hos Relaxdays finder du alt, du behøver, til din næste telttur.

Den fuldendte campingtur med Relaxdays

Lad alle bekymringer ligge, og kobl helt af! Den mest oplagte måde at gøre det på er i telt under åben himmel. Ligegyldigt om det er en sjov ferie, en weekendtur eller en overlevelsestur, så er teltture en fed oplevelse for ung som gammel. Det er dog vigtigt at have det rette udstyr og være klædt på til enhver udfordring. Hos os finder du derfor forskellige telte, så du kan forberede din næste tur i naturen fuldt ud. I naturen eller på teltpladsen er beskyttede tilflugtssteder sjældne. Med vores praktiske pop-up telte får du dog den nødvendige privatsfære og et sted, hvor du kan trække dig tilbage, bade uforstyrret eller holde toiletbesøget for dig selv. Bade- og toiletteltene har pop-up funktion og er derfor lynhurtigt sat op. Takket være de medfølgende bæretasker er teltene ultralette at transportere. Til stranden finder du ligeledes praktiske foldudtelte hos os. Find det rigtige telt og tilhørende tilbehør til din næste udflugt i det fri nu.

Har du mistet dine pløkker? Her finder du nogle nye!

Alle kender det: Den sidste telttur er ved at være et stykke tid siden, og når man pakker sit udstyr ud, mangler der for det meste et par pløkker. De forsvinder altid på mystisk vis, og der er sjældent nok til at nå hele vejen rundt om teltet. Det betyder imidlertid ikke, at man bør tage afsted uden nok pløkker, for før man får set sig omkring, er teltet væk ved det næste vindpust. Hos os finder du derfor praktiske sæt, så du kan undgå dette problem for eftertiden. Vælg imellem sæt med alt fra 2 til 240 styks og i forskellige former og farver. Du finder både pløkker, som skal skrues i og stikkes eller hamres i jorden. For at kunne slappe af mens du sætter teltet op og når det skal pakkes sammen igen bagefter, kan vi anbefale vores pløkhammer og pløkoptrækker. Find alt til din næste udflugt i det grønne hos Relaxdays nu!

Alt til din næste campingtur

Ud over telte og pløkker er der selvfølgelig en masse andet udstyr, som hører sig til på en rigtig tur i den vilde natur. Hos Relaxdays finder du derfor en masse ekstra praktisk campingudstyr: Udvid din samling af campinggrej med praktiske campingmøbler, vanddunke, kølebokse eller luftpumper. Klik rundt i vores store sortiment nu, og gør dig klar til den perfekte campingudflugt!