Praktiske planteborde

Praktiske planteborde

Derfor skal du bare have et plantebord

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Ligegyldigt om det er i haven, på terrassen eller på altanen, er der altid nok at lave. Blomster, buske og planter kræver masser af arbejde, men spreder heldigvis også masser af glæde. Der skal bl.a. sås, plejes, høstes, klippes til og vandes. For at gøre havearbejdet lettere findes der en lang række praktisk tilbehør og nyttige redskaber. I dag vil vi gerne præsentere noget, som enhver havemand bør have, og som du ikke vil undvære, når du først har prøvet det.
Et problem, som gartnere altid har, er, at de hele tiden skal bukke sig ned og sidde på knæene, da planter sjældent befinder sig i en behagelig højde. En konsekvens af det evige havearbejde er ofte smerter og sundhedsmæssige problemer i ryggen - om du så er professionel eller amatørgartner. For at undgå det kan du gøre brug af et praktisk plantebord. De har nemlig en ideel højde og giver dig en god arbejdsflade, så arbejdet bliver noget mere behageligt. Hvilke andre fordele bordene har, og hvordan du kan bruge dem, finder du ud af nu.
planttable
inspo planttable

Praktiske og elegante på samme tid

At have et specifikt sted i dit udeområde, hvor du kan så planter og blomster, plante om, plante ud osv. har en del fordele: For det første sviner man ikke konstant havebordet eller altanen til, så man skal bruge evigheder på at rydde op og gøre rent. For det andet giver et plantebord dig en ordentlig arbejdsflade og ekstra hylder til opbevaring af det nødvendige udstyr og de rigtige redskaber. På denne måde har du altid dit grej inden for rækkevidde og kan gå i gang med arbejdet med det samme. For endnu mere opbevaringsplads kan du endda finde modeller med skuffer. Hvis du skal have noget lidt ud over det sædvanlige kan du sågar få en model med indbygget vask hos os. Sådan bliver det endnu lettere at plante om. Du kan dog også bruge vasken til opbevaring af affald. Med et plantebord kan du således udføre havearbejdet i en behagelig højde, samtidig med du skåner ryggen og får ekstra opbevaringsplads.
Et plantebord kan dog meget mere end bare at være en praktisk hjælper til havearbejdet. Når du er færdig med at så og plante om, kan plantebordet i stedet bruges som en æstetisk dekoration i haven, på terrassen eller balkonen resten af året. Vær dog opmærksom på materialet på bordet og undersøg, om du kan lade det stå udendørs i vind og vejr. Du kan dekorere havearbejdsbordet med prægtige planter, skønne krukker eller romantiske stearinlys såvel som lamper. Du kan også arrangere og hænge dine praktiske redskaber stilfuldt op på bordet, så det bliver et vaskeægte blikfang udenfor. Hvilket materiale og hvilken model bordet skal have, bør afhænge af, hvilken stil din have eller altan har. Ethvert materiale har forskellige fordele og ulemper, som igen afhænger af, hvor ofte og hvor i haven det bliver brugt. Overvej derfor helst på forhånd, hvordan og hvad du skal bruge bordet til, og klik derefter rundt i vores udvalg og find så det bord, der passer til dine behov.
garden

Praktische planteborde

Yderligere spændende produkter til dig

Tag et kig på vores moderne boligtrends og alsidige produkter, som beriger din hverdag, i vores magasin Relax Mag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%