Multifunktionelle produkter

Multifunktionelle produkter

En top 3 over vores multifunktionelle produkter

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Et produkt, som har flere funktioner på samme tid? Det lyder ikke så dumt, men hvor finder man sådanne produkter? Når man tager et nærmere kig, finder man ofte ud af, at mange produkter har mange anvendelsesmuligheder, kan meget mere end først antaget og samtidig fungerer som blikfang i hjemmet. Med multifunktionelle produkter sparer du ikke kun penge, men undgår samtidig at stjæle for meget af pladsen i hjemmet, da sådanne multitalenter ikke fylder nær så meget. I dag vil jeg gerne give jer en top 3 over de multifunktionelle produkter i vores shop, som du bare må have fingrene i!
En af de mest innovative og sejeste multitalenter er vores trebenede standerlampe. Det første indtryk, man får af den moderne lampe, er, at den er opsigtvækkende. Men dens egenskaber imponerer endnu mere: En integreret opbevaringsflade af træ gør nemlig, at du også kan bruge lampen som et praktisk bord. På denne måde slipper du for at skulle anskaffe dig et sidebord til brug ved siden af sofaen. Det indbyggede bord har en perfekt højde til opbevaring af drikkevarer, fjernbetjeningen og snacks, mens man ser fjernsyn eller bare sidder og slapper af. Vores standerlampe med bord har altså hele tre funktioner: Den fungerer som lyskilde, som dekorativt boligtilbehør og som et unikt sidebord, som man ikke ser i ethvert hjem!
Bambus Badaccessoires
Bambus Leiter
Det næste multifunktionelle produkt i vores sortiment er især brugbart for folk med kæledyr! Det gør nemlig både dit og dit kæledyrs liv lidt mere behageligt: Vores 2-i-1 kurvebord med dyrehule. Bordet for sig selv fungerer som et dekorativt blikfang i stuen, soveværelset eller gangen. Det moderne look er sammensat af træ og metal og passer ind i mange forskellige indretningsstile. Og det bedste af det hele er: Inde i bordet er der en behagelig hyggekrog til din kat eller din hund. Den lille hule er udstyret med en silkeblød pude og er et oplagt sted til dine kæledyr, hvor de kan døse lidt hen og hvile sig. Med dette produkt er du fri for at skulle anskaffe dig både et sidebord og en hundekurv eller katteseng, men kan i stedet nøjes med at købe vores 2-i-1 løsning og dermed spare penge uden at skulle gå på kompromis med designet.
Det sidste multitalent egner sig bedst til entréen eller garderoben: Vores kommode med polstret sæde har virkelig vidt forskellige funktioner. For det første kan man opbevare diverse ting såsom tørklæder, huer, bøger eller tasker i de to rum. Opbevaringsfladen til højre kan desuden dekoreres med diverse pyntegenstande. For det andet kan man bruge den polstrede kommode som siddeplads, mens man tager sko på eller sidder og venter. Under entrémøblet er der i øvrigt nok plads til at stille dine sko på en ryddelig og overskuelig måde. Så hvis du er på udkig efter ekstra opbevaringsplads, en behagelig siddeplads og mere orden i entréen, må du for alt i verden ikke lade denne kommode undslippe. Næste gang du er på udkig efter flere møbler eller hverdagsting, kan det altså godt svare sig at lede efter multifunktionelle løsninger, så du både kan spare penge og spare på pladsen.
Bambus Möbel

Multifunktionelle produkter til hjemmet

Endnu mere inspiration til dit hjem

Har du ikke fået nok? Så gå på opdagelse i vores andre blogindlæg nu, og læs om en masse andre trends og stile til hjemmet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%