Dekoration med tørrede blomster

Dekoration med tørrede blomster

DIY efterårspynt - glas med tørrede blomster

Marie

Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.

Efteråret har meldt sin ankomst, og du synes derfor, dit hjem trænger til lidt dekorativ forandring? Så har vi det helt rigtige til dig i dag. I få enkle skridt viser vi dig, hvordan du laver simple patentglas og tørrede blomster om til dine egne flotte efterårsdekorationer. Desuden giver de en stemningsfuld belysning uden brandfare. Med de flotte blomsterglas kan du give dit hjem et friskt pust, eller du kan forære dem væk som gave til venner og familie. Læs mere her!
Blumendeko Glas

Sådan laver du din egen efterårsdekoration

Dette skal du bruge:
  • Noget bindetråd
  • Tørrede blomster
  • Et eller flere patentglas
  • En limpistol
  • En saks
  • LED-stearinlys
Først klipper du blomsterne til, så de kan limes fast med limpistolen uden på patentglasset. Når de tørrede blomster sidder ordentligt fast, kan du skærer dem yderligere til, så de får den helt rigtige længde. Derefter føres tråden nogle gange rundt om bunden på glasset, indtil der kommer en flot kant. Tråden limes også fast, når du har opnået det ønskede resultat, hvorefter enderne kan klippes af. Til sidst sætter du et LED-lys ned i glasset og placerer det sammen med dine andre pyntegenstande. God fornøjelse med dit gør-det-selv-projekt!

Disse produkter skal du bruge til dit klippe-klistre-projekt

-7 %
208,90 kr 224,90 kr
-0 %
223,90 kr 224,90 kr

Stadig på jagt efter mere inspiration?

Så læs videre i vores magasin, og find masser af inspiration, gode tips og enestående artikler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%