Dit sminkehjørne

Dit sminkehjørne

Tips og tricks til dit eget sminkehjørne

Adriana

Ude godt, men hjemme bedst. Under denne devise forsøger Adriana at gøre sit hjem til det sted i verden, hvor hun føler sig allerbedst tilpas. Hun er altid åben over for nye trends og finder hovedsaligt sin inspiration via de sociale medier. Hun ville først og fremmest beskrive sig selv som ordentlig og stilbevidst.

Ens egen helt personlige skønhedssalon derhjemme - hvem kunne ikke tænke sig det? Med tiden ophober der sig dog en masse skønhedsprodukter. Og alle dine smykker og andre artikler skal der også være plads til. Bruger man flere af disse ting på samme tid, kan der hurtigt opstå kaos og uorden. Hvem kender det ikke? Man har travlt og lader derfor bare det hele ligge og flyde. Når man så kommer hjem igen, tænker man: Det var ikke lige sådan, jeg havde forestillet mig, at mit beautyområde skulle se ud. Derfor har vi samlet et par gode råd til, hvordan du kommer af med rodet her. Med de rigtige opbevaringsløsninger får alt nemlig sin faste plads, så du kan undgå enhver form for rod i fremtiden.
Alting har en fast plads! Det er regel nummer et, der skal sikre, at der altid er pænt og ryddeligt i sminkehjørnet. For at få bragt orden i kaosset kan det anbefales at dele dine produkter op i kategorier: Neglelak sammen med neglelak, pensler med pensler, kæder med kæder, pudder med pudder... Herefter skal du finde ud af, hvad du bruger mest. Dvs. hvad har højest prioritet og skal altid være til at få fat i? Lav en prioritering af dine produkter og læg dem i rangorden. Du kan selvfølgelig også samle dine yndlingsprodukter, så du altid har dem inden for rækkevidde og ved, hvor du kan finde dem. På denne måde kan du eksempelvis afgøre, hvilke smykker der skal ligge øverst i smykkeskrinet.
Kosmetikspiegel
Kosmetikbox
Det andet skridt i processen er, at du skal finde de rette opbevaringsløsninger til dine forskellige produkter. Og der findes kasser, beholdere og bokse til stort set alt. Fx kan du få beholdere til vatrondeller. Andre kasser eller bokse kan du bruge til at sortere dine neglelakker i. Når det kommer til opbevaring af dine smykker skal du være ekstra påpasselige, da især kæder ofte filtrer ind i hinanden. Her kan smykkestativerne fra Relaxdays være dig behjælpelige. På den ene side er de dekorative, og på den anden side er de ideelle til opbevaring og sortering af smykker. Find den optimale opbevaringsløsning til lige netop dine ting. Afgør med dig selv, om du er mest til lukkede eller gennemsigtige bokse, hvor du kan se indholdet uden at skulle åbne dem. Det anbefales dog, at du opbevarer dine yndlingsprodukter, så du kan se dem og altid hurtigt kan tage dem i brug uden at skulle lede efter dem.
Ud over opbevaringen af dine ting skal udstyret og indretningen af dit stylingområde selvfølgelig også være i orden. Først og fremmest er du nødt til at have et sminkespejl. Her findes der et udvalg af forskellige varianter: med forstørrelse, LED-lys eller med integrerede opbevaringsmuligheder. Et spejl med 10 gange forstørrelse er ideelt til fint arbejde, der skal udføres i sminkehjørnet. Du bør ligeledes sørge for altid at have et forråd af ansigtsservietter og vatrondeller. For at gøre disse til en lidt flottere del af dit sminkeområde findes der forskellige holdere til vådservietter o.l., som optisk er lidt mere tiltalende end bare forpakningen. Og hvorfor ikke også gøre brug af blomster og stearinlys? På denne måde bliver det noget mere hyggeligt at lægge makeup, inden du skal ud om aftnen. Tænk ligeledes på altid at have de rette renseprodukter til pensler, børster m.m., så hygiejnen altid er i top, og så dine artikler holder længere. Med disse råd i sminketasken burde du nu altid kunne holde overblik over alle dine smykker, kosmetikprodukter etc. Således kan du nyde tiden i din helt egen personlige skønhedssalon!

Vil du have endnu mere inspiration?

I vores magasin "Relax Mag" finder du masser af andre tips og tricks til indretningen af diverse rum i hjemmet. Lad dig inspirere af vores indlæg, og find de perfekte indretningsidéer til lige netop dit hjem.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%