Skrivebordsorganisering

Skrivebordsorganisering

Skab orden på dit skrivebord

Adriana

Ude godt, men hjemme bedst. Under denne devise forsøger Adriana at gøre sit hjem til det sted i verden, hvor hun føler sig allerbedst tilpas. Hun er altid åben over for nye trends og finder hovedsaligt sin inspiration via de sociale medier. Hun ville først og fremmest beskrive sig selv som ordentlig og stilbevidst.

Skolestart, studiestart eller måske bare hjemmekontor - et skrivebord bliver bare brugt meget. Allerede fra barns ben vokser vi op med et skrivebord på børneværelset, og som voksen er et skrivebord med tilstrækkelig plads til at arbejde på ganske enkelt uundværligt - især i disse virtuelle tider med hjemmearbejdsplads o.l. Takket være pandemien er der sket en stigning af folk, der arbejder hjemmefra, og derfor er det endnu mere vigtigt med et sted, hvor man kan fokusere på arbejdet. Et sted, hvor de studerende kan skrive deres eksaminer og et sted, hvor det arbejdende folk kan holde ud at sidde i 37 timer i ugen. Alt dette bliver nemmere, hvis skrivebordet fungerer som en rigtig arbejdsstation. Hvordan det kan lade sig gøre, viser vi dig her!
Et skrivebord kan se ud på mange forskellige måder. Nogle har skuffer, mens andre har en ekstra stor bordplade med masser af plads. Men ligegyldigt hvor stort dit skrivebord er, anbefaler vi at bruge de såkaldte organizere, som giver dig plads til alle dine kontorartikler. Med det rigtige system behøver du nemlig ikke at bruge energi på alt det uden om arbejdet. Og rod på skrivebordet kan virke yderst distraherende. Så snart alt har en fast plads, bliver det også meget nemmere at fokusere. I dette blogindlæg handler det derfor om, hvilke organizere du kan bruge til diverse forskellige artikler på kontoret, så du kan arbejde 100% koncentreret.
Organizer
Organizer
Først og fremmest er det naturligvis en fordel, hvis man har et decideret kontor til rådighed derhjemme. Det er dog ikke alle, der er så privilegerede at have plads til det. I så fald må skrivebordet i stedet stilles i enten soveværelset eller stuen. Her kan det dog godt være en udfordring at adskille arbejde og afslapning, da begge dele så bliver forbundet med det samme rum. Derfor er det her også endnu vigtigere, at dine arbejdsting bliver pakket godt væk, så du ikke kan se dem om aftnen, så du kan koble ordentligt af. Blokke og alt i A4-størrelse kan med fordel pakkes væk i tidsskriftssamlere. Små notesblokke eller post-It notes kan for det meste placeres i lidt mindre organizere. Nogle af disse organizere finder du lige her nedenunder, og de egner sig alle perfekt til opbevaring af forskellige slags papir.
Nogle af de ting, som for alvor skaber rod på skrivebordet, er småting såsom kuglepenne, overstregningstuscher eller clips. Alle nødvendige skriveredskaber kan med fordel opbevares i en blyantholder. Her kan du også sagtens få plads til en saks og en limstift. Små ting som fx clips har ligeledes brug for en fast plads, så de ikke ligger spredt ud over hele bordet. Til den opgave anbefaler vi organizere, som har små rum eller måske små skuffer. Fx findes der tidsskriftsholdere med skuffer, så du kan samle dine papirer og samtidig har en lille skuffe til clips. Alt efter skrivebordets størrelse findes der forskellige organizere. Nedenfor finder du et udvalg til alskens kontorartikler. På denne måde får du skabt orden på skrivebordet med det vons!

Med disse produkter skaber du orden:

Endnu mere inspiration til dit hjem

I vores magasin "Relax Mag" finder du masser af andre tips og tricks til indretningen af diverse rum i hjemmet. Lad dig inspirere af vores indlæg, og find de perfekte indretningsidéer til lige netop dit hjem.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%