En kulinarisk tur igennem Europa - Vegetarisk zucchinilasagne
Marie
Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.
Sådan laver du den vegetariske zucchinilasagne
- 500g zucchini
- Lasagneplader
- Madfløde eller bechamelsauce
- 250g mozzarella
- 125g parmesan
- Margarine
- Evt. vegansk pølse
- En sjat olivenolie
- Riv zucchinien fint og krydr med salt, peber og olivenolie
- Smør en form med en smule margarine og start med et lag madfløde eller bechamelsauce
- Dæk herefter med lasagneplader, som dryppes med en smule olivenolie
- Så tilføjes et lag zucchine, (et lag vegansk pølse), et lag mozzarella, et lag parmesan og til sidst et lag madlavningsfløde eller bechamel i nævnte rækkefølge
- Gentag tredje og fjerde skridt, indtil du når kanten af formen
- Slut af med et lag parmesan og mozzarella og til sidst en smule margarine for at gøre lasagne sprød på toppen
- Lasagnen bages i ovnen ved 200°C varmkuft i ca. 40-50 minutter