Spinatknödel med kantareller

Spinatknödel med kantareller

Spinatknödel med kantareller

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Måske kender du allerede tyske knödel, måske ikke? I dag viser vi dig, hvor nemme de er at lave! Med denne lækre opskrift fremtryller du nemt og hurtigt de mest vidunderlige spinatknödel, så du kan imponere venner og familie med dine kokkefærdigheder. Og det bedste ved denne opskrift er, at tilbehøret udgøres af lækre kantareller, som findes fra juli og helt frem til november. Så hvis du har glemt det årlige indtag af den lækre svamp, er det ved at være sidste udkald. Nu går vi i gang med opskriften på spinatknödel med kantareller.
Zutaten Spinatknödel
Dette skal du bruge:
  • 320g spinat
  • 20 blade salvie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 320g kantareller
  • 60g valnøddekerner
  • 2 små brød på størrelse med et rundstykke
  • 2 æg
  • Salt & peber
  • 20g smør
  • 6 spsk. olivenolie
  • 160g hvedemel
Sådan gør du:
  1. Skyl spinaten, lad den dryppe af og hak den efterfølgende. Hak ligeledes løget og hvidløget. Sautér disse tre ingredienser i olivenolie på en pande, indtil spinaten falder sammen. Tilsæt salt og peber.
  2. Herefter sætter du en stor gryde over med saltet vand. Ved siden af blandes mel, æg og spinatblandingen. Skær brødet i små stykker og ælt det hele sammen til en masse. Herefter former du dine knödel til boller med fugtige hænder. Bollerne puttes i saltvandet og koges i ca. 8 minutter.
  3. Kantarellerne soigneres. Skyl salvien og snit den. Hak valnødderne groft. Kantarellerne steges gyldenbrune i en pande med olivenolie i ca. 5 minutter. Valnødderne tilsættes ligeledes og ristes, indtil de er gyldne. Tilsæt smør og salvie og lad det stege af i yderligere 3 minutter ca. Så skal der bare smages til med salt og peber.
  4. De færdige knödel kan nu tages op af vandet og vendes med kantarellerne og salviesmørret i panden. Til sidst serveres det hele på en tallerken og pyntes af med frisk salvie efter behov. Velbekomme!
Kloßteig Zubereitung
Teig vermengen
Ergebnis Spinatknödel

Vil du have endnu mere inspiration?

Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%