Ricotta toast

Ricotta toast

Den nyeste trend på TikTok: Ricotta toast

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Ved du ikke, hvad du skal have til frokost, og du vil gerne have lidt ny inspiration? Så er video-appen TikTok den helt rette kilde. Her finder du hele tiden de allernyeste madtrends. I simple gør-det-selv-videoer kan man hurtigt se, hvordan man selv laver de forskellige lækre retter derhjemme. Den nyeste trend på TikTok: Ricotta toast! Den skal du naturligvis ikke snydes for, hvorfor du får opskriften her.
Ricottatoasten fra TikTok minder egentlig om et stykke smurt brød. Og man kan bruge toastbrød, baguette eller en anden slags brød. I vores udgave har vi brugt et groft franskbrød med skorpe. Da vi alle har forskellige smagsløg, findes der selvfølgelig allerede en lang række variationer på TikTok. Vi har prøvet top tre over de bedste ricottatoast varianter, og du får opskrifterne herunder. Velbekomme! Giv os gerne en tilbagemelding på Instagram, Facebook eller TikTok og fortæl os, om du kunne lide opskrifterne.
Zutaten Ricotta Toast

Det skal du bruge:

  • Franskbrød, toastbrød eller baguette
  • Ricotta
  • Salat, rucola og tomater
  • Honning
  • Æbler
  • Salt, peber, olivenolie og kanel

Den solide variant af ricotta toasten

Hvis du godt kan lide kraftig og salt mad skal du ubetinget prøve denne udgave af TikTok-trenden. Det første, du gør, er at riste brødet i olivenolie. Efterfølgende steger du også et par cherrytomater af i olie. Så smøres brødet med ricotta. Placér rucola og de stegte tomater ovenpå. Til sidst krydres det hele godt med salt og peber. Selvfølgelig kan man også eksperimentere med andre krydderier. Og så er den solide variant af ricotta toasten fra TikTok klar til at blive fortæret!
Brot Zubereitung
Ricott Brot mit Rucola und Tomaten

For dem, som ikke kan bestemme sig

Kan du godt lide det søde køkken, men samtidig også det salte, og kan derfor ikke helt beslutte dig for, hvad du skal vælge? Så er denne version af toasten den bedste rette løsning for dig. Her bliver det bedste fra begge verdner nemlig forenet. Som før starter du med at riste brødet af og smøre det med ricotta. Herefter fordeler du honning udover. Til sidst en gang salat og krydderier og så er den søde-salte ricottatoast klar!

En sød fristelse med ricotta

Hvis du i højere grad er en sukkergris, er den søde udgave af TikTok-snacken det helt rette for dig. Også her ristes brødet af og smøres derpå med ricotta. Så skærer du et æble i tynde skiver. Skiverne af æblet fordeles herefter på brødskiven. Til sidst toppes af med honning og kanel, og nu er du klar til at sætte tænderne i den søde variant af den trendy ricotta toast. Perfekt som dessert eller snack på arbejdet!
Ricotta Toast mit Honig und Salat
Ricott Brot mit Apfel

Sådan skærer du dit brød perfekt

Yderligere spændende produkter til dig

Tag et kig på vores moderne boligtrends og alsidige produkter, som beriger din hverdag, i vores magasin Relax Mag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%