Nice Cream

Nice Cream

Nice Cream - nem og hurtig at lave derhjemme (vegansk variant også mulig)

Adriana

Ude godt, men hjemme bedst. Under denne devise forsøger Adriana at gøre sit hjem til det sted i verden, hvor hun føler sig allerbedst tilpas. Hun er altid åben over for nye trends og finder hovedsaligt sin inspiration via de sociale medier. Hun ville først og fremmest beskrive sig selv som ordentlig og stilbevidst.

Vi elsker is! Er du lige så tosset med is, som vi er? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi kan godt lide at vide, hvilke ingredienser der er i vores is. Derfor laver vi den ganske enkelt selv, så vi kan nyde hver eneste bid. Desuden kan du også lave isen i en vegansk variant. Med et par vidunderlige toppings bliver isen ekstra nice - derfor navnet "Nice Cream". Lad dig inspirere af vores opskrift på nice is her, og prøv den selv af derhjemme. Så find isskeen frem med det samme!
Final Nice Cream

Sådan gør du:

Dette skal du bruge:
  • 5 bananer
  • 180 ml sojamælk
  • Toppings efter eget valg (fx isvafler, chokoladesauce, kokosflager, chokoladeknapper, bær osv.)
  • Alt kan fås i veganske varianter
Fremgangsmåde:
  • Skær bananer i små stykker og sæt dem på frys i 24 timer.
  • Blend de frosne bananer med den plantebaserede mælk, indtil du får en cremet masse.
  • Hæld halvdelen af banancremen i en form og fordel derefter chokoladeknapper, hakkede isvafler og kokosflager (eller andre toppings efter eget valg) ud over massen.
  • Derpå laver du et nyt lag ismasse ovenpå og fordeler resten af de forskellige toppings. Til sidst fordeler du chokoladesauce over det hele.
  • Det hele fryses igen i mindst tre timer.
Og så er der serveret. Velbekomme!

Er du på udkig efter flere idéer til køkkenet?

Så gå på opdagelse i vores magasin "Relax Mag", og find flere inspirerende artikler med opskrifter og køkkentricks

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.