Sort som indretningstrend

Sort som indretningstrend

Sort elegance - en boligstil i stål og metal

Marie

Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.

Trends kommer og går, og når det kommer til indretning, bliver forskellige stile også ligeså hurtigt dømt ude, som de blev dømt inde. Men der er en klassiker i næsten ethvert hjem, som passer til adskillige indretningsstile. Nemlig - du gættede rigtigt: sort! Denne farve findes i stort set alle hjem og kan uden videre kombineres med hvid og alverdens andre kulørte farver og de mest forskellige materialer. I øjeblikket er særligt accessoires og møbler af sort stål og metal populære.
Sort virker elegant, ædelt og puristisk og er som altid yderst moderne. Rum med mørke eller sorte vægge virker beroligende og giver en fornemmelse af dybde. Derudover er det afslappende for øjnene, hvis møbler og pyntegenstande ikke er badet i diverse andre farver. Sort er den perfekte farve, hvis du gerne vil gøre mere kulørte områder af dit hjem lidt mere afdæmpede, hvilket fx kan muliggøres vha. elegante pyntegenstande. I dette blogindlæg finder du af, hvordan du kan integrere sort stål og metal i dit hjem på fornemste vis.
Black Steel
Black Metal

I hvilke indretningsstile passer sort ind?

For folk, der elsker en moderne, puristisk eller industriel indretningsstil er sort et sikkert valg. Hvis du er til et moderne hjem med klare linjer, er sort, hvid og krom uundværlige dele af farvepaletten. Og fans af en moderne indretningsstil er som udgangspunkt vilde med flader af rustfrit stål og metal. For at få lidt mere varme og liv ind i hjemmet kan du supplere dine sorte indretningselementer med lidt flere farver som afrunding. Den puristiske indretningsstil er tæt forbundet med den moderne. Også her er diskret elegance forbundet med en sammensætning af sort og hvid nogle af kendetegnene. Pyntegenstande fungerer primært som statements, og det samme gælder planter og lamper.
Hvis man godt kan lide det lidt mindre perfekt og er til New Yorker-lejligheder i fabrikslook, er man nok mere til en industriel indretning. Træ, jordfarver og mørkt læder sættes sammen for at henlede tankerne til charmerende, gamle fabrikshaller. Men sort metal er også en af hovedingredienserne i en industriel indretning. Det begrænser farveudvalget, skaber lige linjer og en rolig atmosfære i dit hjem. Ligegyldigt hvilken indretningsstil du bedst kan lide, finder du masser af inspiration på vores moodboards, hvor du finder de sorte indretningselementer, der passer til lige præcis dit hjem. Nedenfor finder du vores sorte metal- og stålprodukter, og i de følgende afsnit kan du læse om, hvordan du kombinerer dem med andre elementer.
Moodboard Black Matching

Hvordan kombinerer man sorte møbler og accessoires?

Ud over de tre nævnte indretningsstile er der masser af muligheder for at integrere sorte indretningsgenstande i dit hjem og kombinere dem med andre genstande. Når det kommer til materialer, harmonerer sorte møbler og accessoires godt sammen med mørke såvel som lyse træsorter, skiffer og krom. Sort metal og stål gør sig ligeledes godt i japansk eller skandinavisk inspirerede indretninger. Hvad angår sammensætningen af farver i dit hjem, er en sort-hvid kombination super eksklusiv. Den stærke kontrast er enormt populær og er på én og samme tid tidløs og moderne.
Sorte møbler kan ligeledes uden videre sammensættes med grå eller mere iøjnefaldende farver. Det er desuden stadigvæk trendy at kombinere guldfarvet, kobberfarvet og sølvfarvet boligtilbehør med sort interiør, hvilket skaber en smagfuld atmosfære uden at være overdrevet. Hvis man har mange sorte elementer, skal man dog være opmærksom på belysning og sørge for nok lamper for at beholde hyggen i hjemmet. Find de sorte stål- og metalprodukter, der tiltaler dig, hos Relaxdays nu, og giv dit hjem et friskt pust!

Disse produkter går godt sammen med sort stål og metal

magazine_trends_skandistyle_showcase_title

Tag et kig på vores moderne boligtrends og alsidige produkter, som beriger din hverdag, i vores magasin Relax Mag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%