Hippe farver i 2021

Hippe farver i 2021

De mest populære farver i 2021 - Med disse farver går du ikke galt i byen

Marie

Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.

I disse tider bruger vi ufatteligt meget tid derhjemme. Mange arbejder hjemmefra, vi inviterer vennerne hjem til os og vores fritid bliver også primært brugt inden for hjemmets fire vægge. Det kan godt gå hen og blive en kedelig og ensformig tilværelse, hvis du ikke pepper hjemmet op med nogle livlige farver. Med en iøjnefaldende vægmaling eller interiør i stilfulde farver kan du dog gøre dit hjem til et sted, hvor alle føler sig godt tilpasse. Og ligesom ved diverse indretningsstile er der også forskellige trends, når det kommer til farver i boligen. Hvilke farver, der er de mest hippe i 2021, når det kommer til dekoration og indretning af hjemmet, kan du læse mere om i dette indlæg.
Ligegyldigt om det er til væggen eller til pyntegenstande, så er de følgende farver ekstra populære i år, så du har lidt at arbejde ud fra, hvis du skal have gang i det helt store indretningsprojekt. Kan du godt lide en frisk og cool indretning? Så bør du gå med blålige toner, da de altid stikker ud i hjemmet. Vil du hellere være med på den sidste nye mode og oven i købet sprede masser af solskin? Så giv det et skud med den trendy sammensætning af grå og gul. Er det heller ikke lige sagen, da du gerne vil have et varmt og indbydende hjem, som lægger op til afslapning? Så vælg i stedet nogle flotte jordtoner. Vi viser dig desuden, hvor fleksibelt du kan gå til værks i indretningen af dit hjem, når det kommer til udvalg og sammensætning af farver. Alt efter valg af farve finder du selvfølgelig de passende produkter i Relaxdays' store sortiment!
Blue Room Inspo

Blå - kølig, beroligende og i høj kurs

Blå nuancer har masser af dybde og minder om havets uendelige vidder. Et maritimt touch får dig til at slappe af, men er samtidig et friskt pust i hjemmet. Blågrønne farver leder derimod tankerne hen på naturen og hjælper dig med at skabe din helt egen oase af velvære derhjemme. Brugen af blålige toner kan med andre ord skabe mange forskellige stemninger: Kølige farver skaber således masser af lys i rummet, friske nuancer hjælper dig med at slappe af, mens en dyb blå farve får dig til at fokusere på arbejdet på hjemmekontoret.
En yderligere fordel ved blå er, at den passer perfekt ind i moderne indretningsstile. Eksempelvis er blå og blågrønne farver optimale i en skandinavisk indretning som symbol på det kolde nord, og kan frit kombineres med de karakteristiske hvide og lyse træmøbler. Blå er ganske enkelt blevet en sand klassiker, som især passer godt i soveværelset, men så sandelig også i køkkenet, stuen eller på badeværelset. Det er nok ikke helt uden grund, at "Classic Blue" blev kåret til årets farve 2020 af Pantone. Så anskaf dig noget blåt nu, og nyd godt af den friske atmosfære fra dine blå vægge eller dine blå pyntegenstande. I samspil med grå kan du desuden skabe rolige omgivelser, hvor du rigtig kan koncentrere og fordybe dig.

Vores mest populære boligartikler i blå

Gul og grå - årets farver fra Pantone i 2021

Apropos grå og Pantone-farver: De renommerede farveeksperter fra Pantone har kåret to årets farver i år. Allrounderen grå - mere specifikt "Ultimate Grey", som egentlig godt kan stå alene - får selskab af den solrige "Illuminating"-gul. Og endnu en gang må man bare slå fast, at det er sammensætningen, der gør forskellen! Mens gul er et specielt valg, er grå en evergreen i mange hjem. Grå er jordnær, cool og moderne. Gul er derimod modstykket til den enkle og diskrete grå farve og giver dit hjem en indbydende og munter stemning. Den står for solskin, varme dage og gør dig ganske enkelt glad i låget.
Da grå glider ubesværet ind i enhver indretningsstil, kan du også uden videre bruge den i kombination med skandinavisk, klassisk såvel som industrielt design. Også her kan du gøre brug af citrongule elementer ved at male frie hjørner eller ved at lægge hyggelige tekstiler på de ellers enkle og diskrete møbler. Især i små rum skaber harmonien mellem de to farver en åben og indbydende fornemmelse. Sammensætningen af grå og gul er altså moderne og oplivende og kan let kombineres med diverse pastelfarver og også sort. Indret helt efter din egen smag!

Grå og gule highlights til dit hjem

Jord- og naturtoner - jordnært og hyggeligt

Det er ikke kun grå, som skaber en indretning, der er nede på jorden. Det samme gør jordfarver, og der er intet, der er så simpelt og alligevel så varmt som brune og beige nuancer. Med dem skaber du ro og velvære, men natur- og sandfarver er også ekstremt populære i år. Jordfarver er ikke kun forbundet med balance og restitution, men også med en diskret elegance. Brune og beige vægge giver en unik atmosfære og er en skøn kontrast til hvide lofter, mens møbler i naturlige nuancer udstråler høj kvalitet og stil.
På samme tid føler man sig straks bedre tilpas i brune og beige omgivelser, og de skaber en fornemmelse af at være hjemme. De går tillige vidunderligt sammen med de aktuelle boligtrends. I en minimalistik indretningsstil som den industrielle, som er kendetegnet ved elementer i sort, metal, rustfrit stål og et relativt køligt udseende, kan man med fordel gøre brug af jordfarver for at skabe en mere varm og hyggelig atmosfære. Imødekom dine behov om et æstetisk såvel som funktionelt hjem, og giv dig i kast med jord- og sandfarver!

Møbler og boligtilbehør i jordfarver

Har du stadig mod på mere?

Ud over med de rigtige farver kan du også opgradere dit hjem med møbler i diverse populære indretningsstile. Find diverse indlæg om de aktuelle boligtrends her!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%