Insekthoteller

Ynglepladser til insekter

Insekter er en vigtig del af vores økosystem. Desværre svinder bestanden af insekter mere og mere ind. Med Relaxdays’ insekthoteller kan du dog stoppe denne kurve og styrke vores økosystem. I dem er der plads til, at summende og krablende insekter kan yngle. Desuden har din have godt af de mange besøgende: Mange insekter er nemlig naturlige skadedyrsbekæmpere og hjælper med at bestøve dine planter. Klik rundt i vores udvalg nu, og find et passende insekthotel til din have.

Hvad skal du bruge et insekthotel til?

Et insekthotel har masser af fordele: Det lokker spændende insekter ind i din have, som er med til både at bestøve og hjælpe dine planter på vej og at holde skadedyr væk. Desuden er det interessant at kunne følge med i insekternes gøren og laden i insekthotellet hjemme i din egen have. På denne måde kan du lære en del om naturen og vores økosystem. Ydermere er insekthoteller med til at beskytte den lokale fauna og flora, da mange af de truede og mere sjældne insektarter kan finde et sted at bo og yngle. Når du har stillet dit insekthotel op, og der begynder at flytte nye beboere ind, kan du forvente at se følgende insekter:

  • Sommerfugle
  • Guldøjer
  • Vilde bier
  • Mariehøns
Hos Relaxdays finder du en masse forskellige former for insekthoteller. Derfor kan du også give insekterne i din have det tilflugtssted, der passer bedst ind. Tag et kig på vores insekthoteller til ophæng eller vores varianter med stander, som stilles frit. Med vores insekthoteller får du ikke kun et interessant og dekorativt element til haven, men giver samtidig lidt tilbage til naturen. Relaxdays' insekthoteller er fyldt med forskellige materialer og lokker derfor forskellige små dyr til sig. Hotellerne kan placeres i haven, på balkonen eller på terrassen. Desuden bør du beskytte insekterne mod angreb fra fugle. Derfor bør insekthoteller, som er placeret i nærheden af fuglereder eller områder med masser af aktivitet fra fugle, omkranses af et beskyttelsesgitter, så fuglene ikke kan gå på rov i hotellets femstjernede morgenmadsbuffet.
Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige insekthoteller nu, og find det helt rigtige tilflugtssted til insekterne i din have.