Havefigurer

Pep din have op med pyntefigurer fra Relaxdays

Er du på udkig efter en skøn pyntegenstand til haven, balkonen eller terrassen? Så er du landet det rigtige sted hos Relaxdays! Her finder du forskellige dekorative figurer formet som en frø, en engel, en hejre, et får etc. På denne måde giver du din have det sidste pift, der gør den til noget helt særligt. Gå på opdagelse i vores store sortiment nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%

Sæt prikken over i'et i haven

Dine blomster og buske står i fuldt flor, din hæk og dine træer står knivskarpe og græsplænen er klippet i vater - og alligevel er det som om, at din have virker tom og livløs? Så er det med sikkerhed, fordi du mangler et par flotte pyntefigurer! Enhver form for balkon eller have kan opgraderes med pynteelementer for at skabe en hyggelig atmosfære. Hos Relaxdays finder du et stort udvalg af forskellige figurer fra dyreriget. Vores storke- og hejrefigurer er optimale, hvis du gerne vil undgå besøg fra vilde fugle. Den klassiske havefrø kan fås i forskellige udformninger hos Relaxdays. Vores pyntefigurer er lavet af kunststen, støbejern, keramik, metal eller plastik og er yderst vejrbestandige og robuste. Alle vores havefigurer kan stilles frit og giver liv i haven, uanset hvor du stiller dem.

Enestående pyntefigurer til din have

Synes du, at frøen er et lidt for oplagt valg? Så vælg en mere usædvanlig pyntefigur og fremtving et smil på læben hos gæsterne i haven. Hos Relaxdays finder du nemlig et udvalg af anderledes, unikke og dekorative dyrefigurer. Ligegyldigt om du gerne vil have en flamingo, en surikat, et får eller måske en kat i din have, så gør Relaxdays det muligt! Du finder ligeledes nuttede havenisser her. Med vores havefigur formet som et murmeldyr får du noget særligt med i købet: Soldrevne LED-lys som øjne! På denne måde får du ikke kun et lystigt murmeldyr til haven, men samtidig en figur der fungerer som praktisk havebelysning. Find din helt egen enestående pyntefigur hos Relaxdays nu!

Bestil havefigurer hos Relaxdays nu

Find den perfekte figur til din have her og giv dit grønne område nyt liv. Hos Relaxdays finder desuden også andet pynt, der gør din have eller havedam helt unik og strålende. Dyk ned i Relaxdays' overdådige udvalg nu og bestil dit tilbehør til haven allerede i dag.