Dørmåtter

Dørmåtter fra Relaxdays

Det første, som gæster lægger mærke til, når de kommer på besøg i dit hjem, er dørmåtten. Hvis den mangler, bliver det især åbenlyst, når det er dårligt vejr. For at undgå at få snavs og møg med ind i huset eller lejligheden - og for at peppe indgangspartiet lidt op – er det derfor en rigtig god idé at anskaffe sig en dørmåtte. Gå på opdagelse i vores forskellige varianter nu og find dørmåtter i smagfulde eller legesyge looks!

Hvilken dørmåtte er den rigtige for dig?

Hos Relaxdays finder du helt overordnet set dørmåtter og skraberiste i kokos, gummi, PVC eller støbejern. På trods af forskellige egenskaber og karakteristiske designs er de alle af god kvalitet og lette at holde rene med lidt vand. Vores dørmåtter af gummi og PVC er yderst vejrbestandige og er exceptionelt gode til at fange støv og snavs. Typisk for vores kokosmåtter er derimod deres naturlige, rå overflade, som tager snavs til sig og er resistent mod fugt. Derudover er de fleste af vores måtter udstyret med en skridsikker underside, så de holder godt fast til underlaget. Til udendørs brug kan vi især anbefale vores skraberiste af støbejern, som gør sig godt sammen med udendørsområder og haveartikler i landlig stil takket være de indarbejdede ornamenter. Ristene er udstyret med små fødder af gummi, så de ikke beskadiger underlaget. Dyk ned i vores udvalg af førsteklasses dørmåtter nu og find den helt rigtige til dig i blandt vores mange forskellige designs.

Flabede kommentarer eller stilfulde designs – vælg din dørmåtte

Et simpelt „Velkommen“ på dørmåtten hører fortiden til! Hos os finder du i stedet sjove talemåder og legesyge motiver, som får enhver gæst til at smågrine lidt, når vedkommende træder ind over dørtærsklen. På vores lystige dørmåtter er der endda ofte forskellige citater, som kan læses fra hver sin side. Desuden kan du vælge, om du helst vil underholde dine gæster med påtryk på tysk eller på engelsk. Vi har et kæmpe udvalg: Hos Relaxdays har vi måtter med kække fornærmelser, søde kommentarer, motiverende sætninger og generelt alt, der sikrer god stemning, når dine gæster vender snuden hjem, eller når du kommer hjem om aftnen. Hvis man ikke er så meget til ordsprog eller vitser, har vi også et stort udvalg af enkle dørmåtter med yndige motiver, geometriske former eller enkle velkomsthilsner. Vores unikke dørmåtter er også super velegnede som gave til venner og familie, fx som indflyttergave.

Bestil dårmåtter og skraberiste af støbejern, gummi eller kokos online hos Relaxdays nu

Hvis du er blevet inspireret af vores fodmåtter, så køb et par flotte nye varianter til dig selv og dine nærmeste nu og gør hjemmet varmt og indbydende. Er du også på udkig efter andet boligtilbehør, der kan peppe dit gulv op? Så slå et smut forbi vores afdeling med tæpper & løbere. Hvis du ikke er helt tilfreds med indretningen af dit udendørsområde, finder du ligeledes førsteklasses artikler i Relaxdays’ online shop, som kan hjælpe dig på vej. Shop løs nu og nyd godt af vores gratis og lynhurtige levering!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.