Børnereoler

Enestående og æstetiske børnereoler fra Relaxdays

Hos Relaxdays finder du den helt rette reol til ethvert børneværelse. Ligegyldigt om dit barn er til dinoer eller prinsesser, så finder du den optimale reol i vores sortiment. Med masser af opbevaringsplads til legetøj er der altid orden og overblik på de små poders værelse. Dyk ned i vores kulørte udvalg nu og bestil allerede i dag.

Aldrig mere kaos på børneværelset

Efter en lang eftermiddag med masser af energi og leg ser børneværelset som regel også ud efter det: Overalt ligger der bøger, spil, bamser og byggeklodser. At få børnene til at rydde op efterfølgende kan være ret svært. Med Relaxdays’ børnereoler kan du dog gøre oprydningen til en leg: De sjove reoler med dyremotiver eller nuttede designs lægger op til system og sortering. Især vores klik-reoler i form af et slot eller en ridderborg kan få de små til hurtigt og effektivt at få bragt orden i deres legesager. Kulørte bokse i reolerne er med til at gøre det nemmere at sortere. Heri kan bøger, legetøj og tøjdyr hurtigt pakkes væk. På denne måde fremmer du dit barns ordenssans på en legende måde, så værelset også i fremtiden ser ryddeligt og indbydende ud.

Dekorative børnereoler til enhver indretningsstil

Ethvert barn har sit eget personlige univers og individuelle stil: Prinsesser, drager, løver eller blomster – udvalget af designs og stilarter er uendeligt. Hos Relaxdays finder du derfor også de meste forskellige reoler til børneværelset. Vores enkle reoler i hvid, grå eller trælook passer perfekt ind i enhver indretning. Hvis det godt må blive lidt mere farverigt, kan du også vælge vores ensfarvede reoler med kulørte kasser i gul, grøn, blå eller rød. Hos Relaxdays finder du ligeledes et udvalg af reoler med legesyge motiver og tryk. Søde dyremotiver med lamaer eller små katte er en fryd på ethvert værelse. Men også havfrue- og dinosaurmotiver er et hit på vores børnereoler. Gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige størrelser nu og find den perfekte reol til dit barns værelse.

Køb børnereoler hos Relaxdays nu

På et børneværelse er der selvfølgelig en masse andre møbler end bare reoler. Hos Relaxdays finder du derfor alt, hvad de kære små har brug for: Børnelamper, siddemøbler, legetelte og meget mere. Dyk ned i vores udvalg af produkter til børn nu og indret det perfekte børneværelse, efter du helt uden besvær har fået leveret din bestilling hos os direkte til døren.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.