Vægpaneler

Relaxdays' vægpaneler

Har du brug for afveksling derhjemme, men har ikke lyst til at renovere hele lejligheden? Så er vores vægpaneler den perfekte løsning til dit hjem. Beklæd de kedelige vægge i de rum, der trænger til et friskt pust, så du kan føle dig godt tilpas derhjemme. Lad dig inspirere her!

Mur- eller træværk i stuen - et helt nyt look med vægpaneler

Vores vægpaneler er selvklæbende plader, som bliver leveret i sæt, og som kan anbringes på fliser, tapet såvel som andre vægbeklædninger. I vores sortiment finder du først og fremmest smagfulde paneler i flot stenfinish, som du kan dekorere køkken, entré og andre rum med. Vi har dog også paneler i træfinish, som kan bruges til at friske dine vægge op med. Placér de dekorative PVC-, plastik- eller skumplader på dine vægge, og få dine gæster til at måbe, når de kommer på besøg. Murstens- eller stenlooket minder om rustikke murer eller robuste sten og glider perfekt ind i moderne eller industrielle indretningsstile. Alt efter model skal du være opmærksom på, om vægpanelerne kan skæres til, når de skal sættes op. Få dit hjem til at fremstå i et helt nyt lys med Relaxdays' vægpaneler helt uden at finde malerspanden frem. Bestil uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og nyd godt af vores hurtige levering!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.